Mirjam Bezemer, Huisarts

 IMG_1720 (2)Sinds 2001 ben ik werkzaam geweest als huisarts in een groot gezondheids- centrum in deze regio. Gedurende deze periode heb ik waardevolle contacten kunnen opbouwen met patiënten, andere zorgverleners en specialisten. Na 13 jaar wilde ik graag terug naar het werken in een kleine, patient-vriendelijke praktijk. Het laagdrempelige en jarenlange contact met patiënten is voor mij het mooiste deel van het huisartsenvak. Met oprechte interesse en betrokkenheid bij uw welzijn, streef ik ernaar gezamenlijk met u goed zorg te dragen voor uw (lichamelijke en geestelijke) gezondheid.

 

Beatrice Smit, Huisarts

Beatrice snapshotNa 15 jaar huisarts te zijn geweest in een groot gezondheidscentrum, kregen Mirjam Bezemer en ik de kans om deze mooie praktijk van de heer en mevrouw Janssen voort te zetten. Voor mij is een persoonlijke vorm van huisartsenzorg erg waardevol, en is mede daarom een belangrijke redden geweest om terug te gaan naar een wat kleinere praktijk. Ook het leveren van kwaliteitszorg, gebaseerd op deskundigheid, samenwerking en continuïteit staan bij mij en ons team voorop. Ik hoop dan ook met u de komende jaren een goede vertrouwensrelatie op te kunnen bouwen, waarin wederzijdse verwachtingen kunnen worden uitgesproken. Naast huisarts ben ik moeder van 3 jongens en woon samen met mijn partner in Voorschoten. Ik heb veel zin om in de praktijk aan de slag te gaan en samen met u en het hele MBBS team te streven naar de beste zorg.

 

Ilene Borsboom,  Praktijkassistente

Henriek vd Sloot,  Praktijkondersteuner  Somatiek

Mijn naam is Henriek van der Sloot. Al meer dan 25 jaar ben ik actief in de gezondheidszorg.  Van huis uit ben ik wijkverpleegkundige en ik werk nu als Praktijkondersteuner (POH). Samen met de huisartsen en de assistente zorg ik voor patiënten met chronische aandoeningen. Denk hierbij aan diabetes, hart- en vaatziekten en longaandoeningen. Ook de zorg voor ouderen valt hieronder.

Mijn werkdagen zijn: woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Frans Pegman,  Praktijkondersteuner  GGZ

Bij het vermoeden van problematiek op het geestelijk vlak, bijvoorbeeld depressieve- , angst- of rouwproblemen, kan de huisarts u naar de praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) verwijzen voor een kennismakingsgesprek.

In dit gesprek zal samen met u bekeken worden welke problemen er spelen en welk behandelaanbod of therapie het beste bij u past. De behandeling vindt altijd plaats in overleg met uw huisarts en kan bestaan uit een aantal gesprekken.

Daarnaast kan de POH GGZ beoordelen of er specialistische hulp moet worden ingeschakeld, zoals bij GGZ organisaties, vrijgevestigde psychiaters of psychologen.

Een verwijzing via uw huisarts is hierbij noodzakelijk.