Openingstijden

De praktijk is op werkdagen geopend van 8:00 – 17:00 uur.

De balie is gesloten van 13:00 – 14:00 uur.

Natuurlijk is er altijd een dokter bereikbaar voor spoedgevallen.

Vrijdagmiddag na 13:00 uur is de praktijk uitsluitend geopend voor spoedgevallen.

Herhaalrecept aanvragen

U kunt eenvoudig telefonisch een herhaalrecept aanvragen via (070) 327 45 35, toets 2.

Consult

Een consult bij uw huisarts is alleen mogelijk op afspraak en duurt gemiddeld 10 minuten. Als u meer vragen heeft of met meer personen komt, heeft u waarschijnlijk meer tijd nodig. Wij verzoeken u dit bij de assistente aan te geven zodat wij u optimaal kunnen helpen.

Een telefonisch consult met uw huisarts is bedoeld voor een korte vraag of om een uitslag te bespreken. Soms is het moeilijk uw gezondheidstoestand telefonisch te beoordelen. Een persoonlijke afspraak om op het spreekuur te komen kan daarom alsnog nodig zijn om u zo goed mogelijk te helpen.

U kunt voor het maken van een (telefonische) afspraak bellen tussen 08:00 en 11:30 uur.

Niet nagekomen afspraak

Indien u bij verhindering een afspraak niet 24 uur van te voren afzegt, zijn wij helaas genoodzaakt het tarief dat voor deze afspraak geldt bij u in rekening te brengen.

Let op! U kunt dit bedrag niet declareren bij uw zorgverzekeraar, dus wees op tijd met het doorgeven van een verhindering. Deze regeling geldt voor de afspraken met de huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistente.

Tarieven huisartsenzorg 2022

  • Consult(>5min) : €10,83
  • Dubbel consult : €21,67
  • Medische verrichting : kostprijs*

*Deze prijs is gelijk aan het tarief dat we met de zorgverzekeraar zijn overeengekomen (meer informatie verkrijgbaar bij de assistente).

Huisbezoek

Mocht u niet in staat zijn om op het spreekuur te komen, dan kan de huisarts bij u thuis langskomen. De visites aan huis worden meestal tussen de middag afgelegd. Wij adviseren u om, indien mogelijk, altijd naar de praktijk toe te komen omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden voor u aanwezig zijn.

We verzoeken u vriendelijk om vóór 11:30 uur een huisbezoek aan te vragen.

Uitslagen opvragen

U kunt ‘s middags tussen 14:00 – 15:30 uur bellen voor uitslagen. In het algemeen wordt de uitslag van uw onderzoek door de assistente medegedeeld. Uw huisarts heeft deze beoordeeld.

Extra praktijkinformatie

E-mail         huisartsenpraktijk@mbbshuisartsen.com