Update voor aanpak COVID-19 virus

Beste patiënten,

Op dit moment bevindt ons land zich in de situatie met het COVID-19 (Corona) virus pandemie. Wij willen als team de gezondheidszorg in Leidschendam zo goed mogelijk laten draaien. Daarvoor hebben we u ook nodig.

Het is van belang om zoveel mogelijk patiënten maar ook zorgverleners gezond en staande te houden door besmetting met het virus zo goed als kan tegen te gaan. Om dit te realiseren hebben we een aantal aanpassingen gemaakt voor de komende weken tot de pandemie weer onder controle is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij willen proberen te voorkomen dat er iemand binnenloopt die besmet is met het corona-virus. Patiënten kunnen nu alleen nog telefonisch een afspraak bij ons maken. Eventueel beoordeelt een van de huisartsen telefonisch of u alsnog gezien moet worden.

Heeft u één of meer van de onderstaande klachten?

  • lichte verkoudheidsklachten zoals niezen, loopneus
  • hoesten of keelpijn
  • koorts

 

Kom NIET naar de praktijk!

 

Heeft u gezondheidsklachten, maar bent u niet ernstig ziek?

Kijk dan eerst op www.thuisarts.nl of op  www.moetiknaardedokter.nl

 

Vragen?

Heeft u algemene vragen over het nieuwe coronavirus? Bekijk dan de website van de RIVM www.rivm.nl.

 

Zorg goed voor elkaar!

 

Namens het hele team van MBBS Huisartsen.